keskiviikko 30. tammikuuta 2013

this is who i am

MINÄ !

Oon jo jonku aikaa aatellu vähä erilaista postausta ja sain sallilta idean postauksesta jonka aihe on MINÄ! kerron tässä postauksessa kuvilla ja sanoilla kaikkea ittestäni ja elämästäni. myös paljon mun luonteesta ja tavoista .... toivottavasti on kiva lukee :)1. Rakastan tutustuu uusii ihmisii

2. Pyrin aina olemaa oma itteni. En häpee sitä mitä oon enkä välitä mitä muut must ajattelee.3. Rakastan mun perhettä ja kavereita kaikista eniten maailmassa.4. Suutun tosi helposti. 

5. En tykkää muitten arvostelemisesta, vaikka joskus sitä iteki vahingossa teen.
6. Tuun TOSI helposti mustasukkaseks ihmisille joista välitän.7. En pidä ollenkaa ihmisistä jotka puhuu pahaa selän takana, mut kasvotusten esittää hyvääki kaveria.
8. Vihaan lempinimiä ylikaiken. Pystyn kutsumaa muita lempinimillä mut en tykkää olenkaa jos mulle keksitään lempinimiä ja kutsutaan mua niillä.

ollaaan sallin kaa iha hulluna ben & jerrys´iin :)


9. Mulla on PARAS kaveri Salli jonka kaa oon kokenu melkein kaikki maailman ihmeet ja meillä on nii paljo mahtavii muistoi joita en vaihtais pois milloinkaa!10. Kuorsaan nukkuessani tosi kovaan ääneen ja se on mun mielest tosi noloo :D

11. Oon huumorintajunen ja jaksan vitsailla melkein aina.

12. Olin viime kesänä tuomarileirillä Seinäjoella ja se on mun upein muisto koko viime vuonna !!

13. Nauran tosi paljo omille vitseilleni vaikka ne olis kuinka huonoja.
14. Oon aika poikamainen mut osaan kans olla tyttömäinen hienostelija.


15. Oon hyvä kuuntelee ihmisten huolia. Emmä kaikis osaa auttaa mut joskus pelkkä halaus voi auttaa jos toisella on paha olo.

16. Oon vilkas ja energinen.17. Nukkuminen on mun elämän paras asia. Nukun tosi pitkään ja mulla tutkitaan tällähetkellä uni häiriötä josta voi johtuu mun suuri unentarve.

18.Oon aika epäröivä ja epävarma itestäni.
18. Oon tosi yllytyshullu ja täys sekopää. Varsinki mun rakas täti ja elämän idoli Outi-täti saa mut aina tekemää tosi hullui asioit :)
19. Kun ihmiset puhuu et ne on sinkkuja eikä ne koskaa löydä elämänsä kumppania vierellee, oon aina aatellu et jokaiselle on tarkotettu joku tietty. Joillain vaa saattaa kestää kauemmin löytää se.

20. Oon tosi herkkä ihminen ja mun tunteet tulee tosi herkästi esille varsinki oikeenlaisten ihmisten seurassa.

21. En osaa koskaa hillitä mun suuta. sanon ain väärät asiat vääräs paikas ja nauran tilanteissa missä pitäis olla vakava.

22. Yritän aina vältellä kiusallisia tilanteita ja keskusteluja, en tykkää niistä ollenkaa.


23. Rakastan sitä ku saan uusia tavaroita ja vaatteita!
24. Ku mul on tylsää tai oon hermostunu tai surullinen, rakastan sitä tunnetta ku meen weheartittii kattoo kuvii ja siit tulee aina nii hyvä olo.

25. Rakastan erilaisii ruokii.

26. Oon melkei aina väsyny 
27. Oon hyvä piilottaa mun oikeet tunteet. Joskus se on huono asia ku mun on vaa nii vaikee mennä sanoo jollekki. "hei voitko kuunella, mul on vähä huono olo". Ootan aina et joku huomaa ja tulee kysyy mult onks kaikki ok.


28. Rakastan läheisyyttä. Mikään ei voita sitä ku joku ihana tulee vaa ja halaa.
29. Sex and the city on mun lempielokuva ja oon nähny sen ainaki 15 kertaa. Carrie Bradshaw on vaa ni upee naine ! <3
30. Itken tosi helposti.

31. Oon tosi huomionkipee.32. Elän täysillä, oon tälläne mikä oon ja ylpee siitä !! 
!HENNI!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti